Menu

Pris till Polyamp: The Raytheon Supplier Excellence Award

Bengt_pris_Raython

Åtvidaberg 17 mars 2010 - Polyamp AB som är erkänd för sin kvalitet och prestanda har av  Raytheon Integrated Defense fått fem stjärnor i Supplier Excellence Award vid en ceremoni den 2 mars, 2010.

Raytheon bedömer sina leverantörer utifrån tre viktiga faktorer: leverans i tid, bibehållen prestanda på kvalitet och engagemang för kontinuerlig process och kvalitetsförbättring. Femstjärnigt innebär den högsta utmärkelsen inom Supplier Excellence Award.

"Våra leveranser kommer att ge en oöverträffad nivå av teknisk kapacitet för avancerade minskyddsystem ombord på USN San Antonio klassen LPD:er, säger Polyamp AB:s VD Eric Östlund. "I slutändan kommer de avancerade minskyddsystemen hjälpa till att skydda besättning och militära män och kvinnor ombord. Genom att minimera fartygets magnetiska signatur och på detta sätt avsevärt hindra undervattensminor att detonera i anslutning till fartyget."

Polyamps roll i LPD17 programmet går tillbaka till 1998 då Polyamp fick design kontraktet för den datorstyrda bipolär strömförsörjningsenhet som matar magnetslingorna (PCBA). Polyamp är en känd internationell aktör inom elektromagnetisk signaturhantering av fartyg och ubåtar. Polyamp var det första företaget som införde digitalt kontrollerade minskyddsutrustningart i början av 1980-talet. Till US Marin har Polyamp levererat PCBA för San Antonio klassen till Raytheon Company och även hela minskyddet för det senaste amerikanska hangarfartyget USS Bush CVN77.

Polyamp AB designar och producerar minskyddsystem för fartyg och ubåtar och mätsystem för elektromagnetiska signaturer. Sedan år 1966 har Polyamp framgångsrikt utvecklat och producerat hög kvalitet switchad strömförsörjning till kunder i hela världen.

Logga in