Menu

Våra affärsområden

Egen tillverkning av switchade likspänningsomvandlare (DC/DC) och nätaggregat.
Polyamp har under våra över 50 år blivit kända för hög produktkvalitet både i utförande, funktion, tillförlitlighet och elektrisk prestanda. Med lång erfarenhet, egen konstruktion och produktion av switchade likspänningsomvandlare (DC/DC) har vi kunnat anpassa våra produkter till de krav våra kunder i Sverige och runt om i världen ställer. Vi tillverkar våra switchade nätaggregat i Åtvidaberg och i La Chaux-de-Fonds i Schweiz.

Labbaggregat och nätaggregat (AC/DC) från Delta Elektronika.
Vi säljer även labboratorieaggregat och kraftaggregat (AC/DC) från Delta Elektronika som är ett Nederländskt företag. De har samma höga produkt- och leveranskvalitet som Polyamp. Delta Elektronikas labbaggregat utgör en väl etablerad standard inom elektronik- och el-labb och för provutrustning, runt om i Sverige och världen.

Nätaggregat (AC/DC) och växelriktare (DC/AC) från Powernet.
Powernet är en Finländsk kvalitetstillverkare som har både ett standardprogram nätaggregat, batteriladdare (AC/DC) och modulära växelriktare (DC/AC). De utvecklar också kundanpassad strömförsörjning.

System för magnetisk och elektrisk signaturanpassning av fartyg och ubåtar.
Polyamp Systems Division är specialiserade på att leverera system för magnetisk och elektrisk signaturanpassning av fartyg och ubåtar. System som levereras är minskydd, strömförsörjning och signaturgenerering av elektromagnetiska svep, elektriska sensorer för undervattensbruk - UEP & ELFE sensorer och mätssystem. Med mjukvaran SWECADE kan vi mäta, dokumentera och prediktera magnetiska och elektriska undervattenssignaturer från fartygsmätningar vid fasta eller rörliga mätbanor. Läs mer på Polyamp System Divisions hemsida.

pdf Ladda ner Polyamps företagspresentation (PDF)

Logga in